Zeilen naar de COP in Chili

Ja, ik help Kisjonah en Sofie

Groot of klein: elk bedrag is welkom! Doneer je € 20 of meer? Dan sturen Kisjonah en Sofie je een kaartje uit Chili. Vergeet dan niet om ook je adresgegevens in te vullen.

Bedrag

U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
is verplicht.
Telefoon is verplicht.
E-mail is verplicht.
Ja, ik wil op de hoogte blijven. *
Dit veld is verplicht.
Toon mij als anonieme donor is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik Milieudefensie om bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Selecteer bank is verplicht.
Maak een keuze in creditcards
Klik hier voor de voorwaarden

Actievoorwaarden crowdfundactie 'Zeilen naar de COP in Chili'

Op de actie zijn de actievoorwaarden van toepassing. Door aan de actie deel te nemen, aanvaardt de deelnemer de toepasselijkheid van de actievoorwaarden en verklaart de deelnemer zich akkoord met de inhoud van de actievoorwaarden.

Onder deelname aan deze campagne wordt verstaan het achterlaten van: naam, achternaam, adres, e-mailadres en optioneel het telefoonnummer op onze actiepagina en/of het doen van een donatie via deze actiesite. De persoonsgegevens die hierbij worden achtergelaten worden vastgelegd in de donateursadministratie van Milieudefensie. Deze gegevens zullen vertrouwelijk en conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG ) worden behandeld. Lees hier meer over in onze privacyverklaring: https://milieudefensie.nl/over-ons/cookies-en-privacy

Indien deelnemers van de actie zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief worden zij over het verloop van de campagne geïnformeerd per e-mail. De deelnemers wordt gevraagd nog meer in actie te komen voor deze en andere campagnes van Milieudefensie. De deelnemer geeft de organisator toestemming via e-mail en telefoon te informeren over acties en campagnes en/of om de deelnemer te vragen donateur te worden.

Afmelden voor de nieuwsbrief kan altijd eenvoudig door te klikken op de afmeldlink die in elke e-mail wordt verzonden. De afmelding wordt direct verwerkt. Er wordt alleen telefonisch contact opgenomen met de deelnemers die zelf hun telefoonnummer bekend hebben gemaakt aan Milieudefensie. Afmelden voor het telefoongesprek kan direct tijdens het telefoongesprek of via onze Servicelijn 020 6262 620 (ma-do van 09.30 tot 16.30 uur).

Het doen van een donatie aan Milieudefensie en het verwerken van persoonsgegevens gebeurt middels beveiligde webformulieren.

Steun de reis van Kisjonah en Sofie

370
Mensen steunen Kisjonah en Sofie
€ 7755 van de € 7500 opgehaald

De groei van vliegverkeer en vervuilend transport is één van de grootste bijdragers aan klimaatverandering. Toch wordt het aanpakken van dit probleem in klimaatoplossingen vaak achterwege gelaten.

Met een zeilboot naar de klimaattop

Daarom vertrekt Sail to the COP met een groep van 36 jongeren op 2 oktober met een zeilboot naar Chili, waar dit jaar de VN Klimaatop (COP25) plaatsvindt. Met deze reis laten zij wereldleiders, en iedereen die meekijkt, zien dat het ook anders kan.

Maar het wordt geen vakantie. Aan boord wordt er druk gebrainstormd over oplossingen om in de toekomst duurzaam te blijven reizen, en worden er acties voorbereid.

Steun de reis van Kisjonah en Sofie

Kisjonah en Sofie varen namens Milieudefensie mee met het schip en doen verslag van de reis en de acties bij de klimaattop in Chili. Wij ondersteunen onze meiden met een financiële bijdrage, maar voor de reis is veel geld nodig.

Vind jij het belangrijk dat er oplossingen komen voor eerlijk en duurzaam reizen, en dat jongeren worden vertegenwoordigd bij de klimaattop?

Help Kisjonah en Sofie dan met een donatie voor hun reis naar Chili. Elk bedrag is welkom!

Doneer je €20 of meer? Dan sturen Kisjonah en Sofie je een persoonlijke ansichtkaart vanuit Chili.

Links:
Veelgestelde vragen 
Website Sail to the COP

Disclaimer: voor de reis is € 7.500 nodig. Als dit streefbedrag wordt bereikt, zullen overige donaties worden gebruikt als reserve voor het Groepenfonds, waarmee Milieudefensie verschillende actiegroepen ondersteunt.  

Zij steunen Kisjonah en Sofie:

€ 10 door Paul Sprenger
€ 15 door Ernst Borse
€ 10 door anoniem
€ 10 door anoniem
€ 50 door Wouter Wegener