Ja, ik steun Milieudefensie

Ik doneer

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
is verplicht.
Telefoon is verplicht.
E-mail is verplicht.
Wil je op de hoogte blijven via e-mail? *
Dit veld is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik Milieudefensie om bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Selecteer bank is verplicht.
Maak een keuze in creditcards
Lees de actievoorwaarden

Actievoorwaarden gift Shell Nigeria

Op de actie zijn de actievoorwaarden van toepassing. Door aan de actie deel te nemen, aanvaardt de deelnemer de toepasselijkheid van de actievoorwaarden en verklaart de deelnemer zich akkoord met de inhoud van de actievoorwaarden.

Hoofdelement van de site is bezoekers in actie te laten om een donatie te doen ten bate van de rechtzaak van Milieudefensie tegen Shell in Nigeria. Bezoekers worden in staat gesteld zich in te schrijven voor de nieuwsbrief over de campagne, het verhaal via social media te verspreiden en de campagne te steunen met een donatie.

Onder deelname aan deze campagne wordt verstaan het achterlaten van: naam, achternaam, adres, e-mailadres en optioneel het telefoonnummer op onze actiepagina en/of het doen van een donatie via deze actiesite. De persoonsgegevens die hierbij worden achtergelaten worden vastgelegd in de donateursadministratie van Milieudefensie. Deze gegevens zullen vertrouwelijk en conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG ) worden behandeld. Lees hier meer over in onze privacyverklaring: https://milieudefensie.nl/over-ons/cookies-en-privacy

Indien deelnemers van de actie zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief worden zij over het verloop van de campagne geïnformeerd per e-mail. De deelnemers wordt gevraagd nog meer in actie te komen voor deze en andere campagnes van Milieudefensie. De deelnemer geeft de organisator toestemming via e-mail en telefoon te informeren over acties en campagnes en/of om de deelnemer te vragen donateur te worden.

Afmelden voor de nieuwsbrief kan altijd eenvoudig door te klikken op de afmeldlink die in elke e-mail wordt verzonden. De afmelding wordt direct verwerkt. Er wordt alleen telefonisch contact opgenomen met de deelnemers die zelf hun telefoonnummer bekend hebben gemaakt aan Milieudefensie. Afmelden voor het telefoongesprek kan direct tijdens het telefoongesprek of via onze Servicelijn 020 6262 620 (ma-do van 09.30 tot 16.30 uur).

Het doen van een donatie aan Milieudefensie en het verwerken van persoonsgegevens gebeurt middels beveiligde webformulieren.

Zorg dat Shell de olievervuiling in Nigeria opruimt

565
Mensen eisen dat Shell zijn troep opruimt in Nigeria
€ 10557 van de € 50000 opgehaald

10 jaar geleden startten wij samen met vier Nigeriaanse boeren een rechtszaak tegen Shell. Door lekkages zijn hun akkers geruïneerd. Hun drinkwater is vervuild. En er is nauwelijks vis meer te vinden in de Nigerdelta. Met als gevolg dat de mensen honger lijden en geen inkomsten meer hebben.

In 2019 staan we opnieuw voor de rechter en we willen jou daarom vragen om een gift. Zodat wij deze rechtszaak tot het einde toe kunnen uitvechten en mensen in de Nigerdelta weer een toekomst hebben.

Wij eisen dat Shell de slachtoffers van de olievervuiling compenseert, de troep opruimt en de pijpleidingen beter bewaakt.

Voor de vier boeren en de bewoners van hun dorpen is de uitslag van onze rechtszaak van levensbelang. Wij willen dan ook alles op alles zetten om deze zaak te winnen.

Het hoger beroep kost ruim 50.000 euro. Dat geld wordt besteed aan onderzoek, advocaten en onze zusterorganisatie ERA in Nigeria die de olievervuiling van Shell in kaart brengt.

Help ons met een gift zodat Shell stopt met het schenden van mensenrechten en het vervuilen van onze aarde.

Page image