Steun onze rechtszaak tegen Shell met een gift

Ja, ik steun de rechtszaak van Milieudefensie tegen Shell

Ik doneer

U bent het bedrag vergeten.
U bent het bedrag vergeten.

Gegevens

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Wij hebben uw rekeningnummer nodig voor de betaling.
Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Hierbij machtig ik Milieudefensie om bovenstaande bedrag jaarlijks van mijn rekeningnummer af te schrijven.
Selecteer bank is verplicht.
Maak een keuze in creditcards

Steun Milieudefensie

Milieudefensie is een rechtszaak tegen Shell gestart. Wij willen dat een rechter Shell verbiedt het klimaatakkoord van Parijs nog langer aan zijn laars te lappen.

Shell is een van de grootste klimaatvervuilers ter wereld. Het bedrijf stoot ieder jaar twee keer zoveel broeikasgassen uit als heel Nederland. Shell weet al ruim 30 jaar dat olie en gas er in de toekomst voor zorgen dat delen van onze aarde onbewoonbaar worden. Ondanks die kennis is Shell de afgelopen jaren alleen maar meer olie en gas gaan oppompen.

Deze rechtszaak zal lang gaan duren – Shell staat erom bekend alles te doen om rechtszaken als deze te vertragen en te frustreren. En het zal geld kosten. Veel geld.
Daarom kunnen we jouw hulp hard gebruiken. Doneer nu en help ons Shell tot een ander beleid te dwingen.

Wij willen dat Shell stopt met het veroorzaken van levensbedreigende klimaatverandering. Shell is een van de grootste klimaatvervuilers ter wereld. Het bedrijf stoot ieder jaar twee keer zoveel broeikasgassen uit als heel Nederland. Shell weet al ruim 30 jaar dat olie en gas er in de toekomst voor zorgen dat delen van onze aarde onbewoonbaar worden. Ondanks die kennis is Shell de afgelopen jaren alleen maar meer olie en gas gaan opppompen. En daarom zijn wij een rechtszaak begonnen . Wij willen dat een rechter Shell verbiedt het klimaatakkoord nog langer aan zijn laars te lappen. We willen jou vragen of je ons hierbij wilt helpen. Dat kan door mede-eiser te worden, of te doneren.

Lange adem

Shell heeft een lange adem heeft. Het bedrijf zal er alles aan doen om deze rechtszaak te vertragen en te frustreren. Dat weten we door onze rechtszaak tegen Shell over de olieramp in Nigeria. Het is erg lastig om te voorspellen hoeveel de Klimaatzaak tegen Shell precies zal kosten, want dat hangt voor een groot deel af van het verloop van de zaak. Wel weten we dat een rechtszaak en het opzetten van een campagne veel geld kost. Daarom vragen we je of je ons wilt helpen. Met jouw donatie kunnen we bijvoorbeeld onze advocaat en de campagnekosten betalen. Zo zorgen we er samen met jou voor dat onze adem langer is dan die van Shell! Wij zijn je ontzettend dankbaar!

Page image